• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Podrobnosti

Ustvarite svoje lastne Čarobne balone s to neverjetno Čarobno pasto! Enostavno in zabavno! Iz ene tube se lahko ustvari med 10 in 15 balonov. Na voljo v treh barvah.

NAVODILA:
1. Navlažite prste in nastavite kepico paste na konico nastavka. Robove paste čvrsto pritisnite na nastavek.
2. Na začetku nežno pihnite skozi nastavek, kasneje pa močneje. Če nastanejo luknje, jih preprosto zaprite s stiskom materiala.
3. Balon dokončate tako, da stisnete skupaj stene balona na nastavku, in ga zavrtite ter ga potegnete z nastavka!

Slika prikazuje vse tri možna pakiranja (barve paste za balone). Na prodaj so posamično.

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec N/A
Rok dobave Ne
Freeshipping N/A
Ceni 4,99 €
UPOZORENJE! Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci zbog opasnosti od gušenja sitnim dijelovima. Koristite samo uz nadzor odrasle osobe. Ovaj je proizvod usklađen sa pravilima o sigurnosti igračaka i nije otrovan ali se ne bi trebao žvakati ili progutati. Nemojte udisati paru iz ovog proizvoda. Držite podalje od očiju. Ako proizvod dođe u kontakt s očima odmah isperite oči. Preporučljivo je koristiti ovaj proizvod na otvorenom prostoru ili u dobro prozračenom prostoru. Izbjegavajte kontakt s odjećom jer ostavlja mrlje, sa stiroporom i lakiranim površinama. Osobe sa problemima dišnih puteva ne bi smjele koristiti ovaj proizvod. OPREZ! Proizvod je zapaljiv. Ne koristite ga blizu vatre ili plamena. Nije prikladno za djecu mlađu od 5 godina. Sačuvajte ove informacije i pakiranje za buduću upotrebu. Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

ČAROBNI BALONI - MAGIC GOO Ustvarite svoje lastne Čarobne balone s to neverjetno Čarobno pasto! Enostavno in zabavno! Iz ene tube se lahko ustvari med 10 in 15 balonov. Na voljo v treh barvah.


NAVODILA:

1. Navlažite prste in nastavite kepico paste na konico nastavka. Robove paste čvrsto pritisnite na nastavek.

2. Na začetku nežno pihnite skozi nastavek, kasneje pa močneje. Če nastanejo luknje, jih preprosto zaprite s stiskom materiala.

3. Balon dokončate tako, da stisnete skupaj stene balona na nastavku, in ga zavrtite ter ga potegnete z nastavka!Slika prikazuje vse tri možna pakiranja (barve paste za balone). Na prodaj so posamično.
4.99 EUR Rok dobave: Ni na zalogi
preveri dobavo >>

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55