• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

EverEarth

EVEREARTH

Blagovna znamka ima več kot 45 let izkušenj pri oblikovanju in proizvodnji lesenih igrač. Oblikovalska ekipa, ki razvija igrače zagotavlja, da imajo igračače EverEarth odlično igralno vrednost, in pri tem spodbujajo otrokov naravni razvoj.

Vsi izdelki EverEarth so podvrženi najstrožjim notranjim testiranjem in testiranjem s strani industrije. Izpolnjujejo zahtevane mednarodne standarde, kot minimum. EN71, ASTM.

Osnovna skrb blagovne znamke EverEarth je skrb za okolje v katerem živimo. Verjamemo samo z izdelavo okolju prijaznih lesenih igrač. Le tak način bo pripomogel, da bodo prihodnje generacije uživale v življenju, kot lahko danes uživamo mi! Zemlja pripada vsem nam! Naša dolžnost je, da to, kar je prav, upoštevamo kadar koli in kjer je le mogoče.

Z uporabo obnovljivih virov in s sodelovanjem pri programu ponovnega pogozdovanja, smo sposobni spodbuditi nasmehe na obraze milijone otrok po vsem svetu, medtem ko še vedno ščitimo naše naravne vire.

Verjamemo, da enostavno in varno, je pravi način za izdelavo igrač za otroke. Zavzemamo se za koncept: «Igrače nazaj k naravi«, nazaj na preprost, vendar še vedno zabaven in seveda 100% varen način igranja.

EverEarth igrače so izdelane iz lesa vzgajanega v nasadih, ki jih je potrdila Forest Stewardship Council (FSC). To je mednarodna organizacija, ki združuje ljudi, da bi našli rešitve, ki spodbujajo odgovorno skrbništvo gozdov na svetu.

 

Vsi izdelki EverEarth so pobarvami samo z barvami na vodni osnovi! Te porabijo manj kemikalij, kot jih akrilne barve, ki jih običajno uporabljajo drugi proizvajalci igrač.

Tudi embalaža je nekaj posebnega. Vsa embalaža je narejena iz ne manj kot 70% recikliranega materiala in tudi potiskana z barvili, ki so okolju prijazna.

Poces proizvodnje igrač temelji na "zelenem konceptu", kar vpliva na kakovost proizvodov, ki so okolju prijazni:

 

 

Uspešnost izdelkov in koncepta dokazujejo številne prejete nagrade širom sveta:

 

In nenazadnje si je vredno zapomniti: Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Kosov 1 do 15 od skupaj 18

po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2

Kosov 1 do 15 od skupaj 18

po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55