Prijava na enovice

Mesec brezplačne poštnine - vse izdelke vam dostavimo brezplačno

Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Moje prve domače živali- Ovčka Molly

Predhodni

Moja prva cesta - 5 delni

Moja prva železnica- 5 delni

0084
Moja prva železnica- 5- delni set
10,90 €
-+

Podrobnosti

Komplet igrač proizvedenih iz popolnoma neškodljive posebne pene. Igrače so tako primerne za igro takorekoč od rojstva. Primerne so za igranje v vodi, pesku ali povsod drugje, kjer igra vaš otrok. Pomaga k razvoju otrokovih finih motoričnih veščin. Osnovni krog z eno lokomotivo se lahko dodatno podaljša z ravnimi in zavitimi železnicami. V kombinaciji z mojimi prvimi prometnimi znaki in mojimi prvimi tiri ustvarja popolno osnovo za učenje prometnih predpisov. Otroci se radi igrajo z vlaki, ki jih vozijo po železniških tirih. Dimenzije: 18cm (š) x 29 cm (v) x 5 cm (g) Teža: 10 g Primerno od: 0+.

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec Ne
Rok dobave 3 - 10 dni
Freeshipping Ne
Ceni 10,90 €
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

Moja prva železnica- 5 delni Komplet igrač proizvedenih iz popolnoma neškodljive posebne pene. Igrače so tako primerne za igro takorekoč od rojstva. Primerne so za igranje v vodi, pesku ali povsod drugje, kjer igra vaš otrok. Pomaga k razvoju otrokovih finih motoričnih veščin. Osnovni krog z eno lokomotivo se lahko dodatno podaljša z ravnimi in zavitimi železnicami. V kombinaciji z mojimi prvimi prometnimi znaki in mojimi prvimi tiri ustvarja popolno osnovo za učenje prometnih predpisov. Otroci se radi igrajo z vlaki, ki jih vozijo po železniških tirih.

Dimenzije: 18cm (š) x 29 cm (v) x 5 cm (g)
Teža: 10 g
Primerno od: 0+.
10.9 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

30-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55