• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

National geographic

Navdušujemo ljudi, da skrbijo za naš planet!

Zgodba o National Geographicu se je začela 13. januarja 1888 zvečer, ko se je v washingtonskem Cosmos Clubu zbralo 33 izobražencev (geografi, geologi, izumitelji, raziskovalci, učitelji, pravniki, meteorologi, kartografi ...), da bi se dogovorili o možnostih za organiziranje društva, katerega cilj bi bilo poglabljanje in širjenje znanja geografije. Duhovni vodja skupine je bil Gardiner Green Hubbard, pravnik, finančnik in filantrop, ki so ga izbrali tudi za predsednika novega društva. Ustanovljeno je bilo dva tedna pozneje, poimenovali pa so ga National Geographic Society. Nobeden od ustanoviteljev ni mogel niti slutiti, da bo to postala največja znanstvena in izobraževalna organizacija na svetu.

Neprestano vlaganje v raziskovanje je še bolj poudarilo potrebo po zaščiti zemeljskih virov in posledično preusmerilo vizijo društva v navdihovanje ljudi, da skrbijo za planet na katerem živimo.

S pomočjo različnih medijev in orodji, od najbolj poznane revije National Geographic ter ostalih revij, filmov, televizijskih oddaj, knjig in tudi licenčnih izdelkov National Geographic, društvo spodbuja skrb za planet s širjenjem znanja do več kot 400 milijonov ljudem mesečno. Vse z namenom čim boljšega razumevanja našega planeta.

Temu primerno so bili oblikovani tudi številni izdelki, ki tudi otrokom približajo znanost, njene zakonitosti ter jih spodbujajo in navdušujejo k spoznavanju planeta.

9 Artiklov

po strani

9 Artiklov

po strani

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55