• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Playmobil

Ste za ustvarjalno igro vlog s PLAYMOBIL -ovimi liki ?


Edinstvena igra s PLAYMOBIL tematskimi figurami spodbuja domišljijo in ustvarjalnost ter s tem spodbuja razvoj otrok. S programom PLAYMOBIL® otroci ne le da se vživijo v različne vloge, temveč tudi ustvarjajo in doživljajo svet v miniaturi.

Razvijajo lahko različne talente in premagujejo različne izzive, se prelevijo v viteze ali pirate v zgodovinskih scenarijih, se preizkusijo kot gradbeniki, veterinarji ali policisti iz realnega sveta, ali pa kot tajni agenti v futurističnih svetovih.

Kreativna ekipa v PLAYMOBIL® nenehno razvijaja nove ideje in izboljšave, ki otrokom omogočajo zanimivo in dolgotrajno zabavo.

Potopite se v svet zmajev!
Vsi ljubitelji Hicksa, Brezzobega in Vikinškega Berka iz risanke "Kako izuriti svojega zmaja 3" lahko zdaj uživajo v PLAYMOBIL-ovem svetu ognjenih zmajev. Z velikanskimi zmajise pustolovščine junaških jahačev z zmaji se lahko otroci potopijo v svet malih Vikingov in se potopijo v igro vlog.

Kompleti junakov iz risanke "Kako izuriti svojega zmaja 3" prepričajo z dovršenimi liki in dodatki ter s prefinjenimi igralnimi funkcijami in omogočajo izjemno zabavo.

Trenutno v tej kategoriji ni artiklov.

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55