• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Wild Science

Širok izbor vznemirljivih setov s praktičnimi realnimi poskusi namenjeni otrokom! Spoznajte fascinantne osnove znanosti na preprost in edinstven način. Spodbudite otrokovo koncentracijo, organizacijo, kreativnost in ročne spretnosti.

Wild!Science program obsega paleto vznemirljivih setov s praktičnimi realnimi poskusi namenjenih otrokom! Vsaka linja izdelkov vsebuje številne zabavne teme, ki pokrivajo različne teme fascinantnih osnov znanosti.
 
 
Razvijalci Wild!Science izdelkov verjamemo, da imajo vsi otroci nek skriti talent inovatorja in znanstvenika v sebi. Verjamemo, da naša naloga ni učiti otrok, ampak jim ponuditi možnost, orodja in vznemirljive materiale, da lahko svoje ideje poskusijo in tako svoj talent tudi razvijejo.
 
Otroci obožujejo oblikovati, graditi, sestavljati, ustvarjati. Uživajo tudi v neredu, ki jih take igre povzročijo. In seveda uživajo biti glavni, biti vodje svojih projektov. Ravno zato so izdelki Wild!Science oblikovani tako, da izkoriščajo laboratorijske izkušnje, uporabljajo prave materiale in orodja, ki spodbujajo otrokovo koncentracijo, organizacijo, kreativnost in ročne spretnosti, ob tem pa zagotavljajo kontrolo nad neredom.
 
Rezultat razvoja otroka je neprecenljiv. Kreativni izdelek, ki ga ustvari je prava nagrada zanj. Občutek »lastništva« in samospoštovanja so vredni vložka.
 
Uspešnost izdelkov in koncepta dokazujejo številne prejete nagrade širom sveta:
 
 
OB NAROČILU IZBERITE V 5. KORAKU PLAČILO PO PREDRAČUNU ali MONETE IN DOSTAVA IZDELKA BO BREZPLAČNA!

15 Artiklov

po strani

15 Artiklov

po strani

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55