Bazeni Exit že leta navdušujejo na trgu. Kvaliteta in do potankosti premišljeni detajli omogočajo brezskrbno in odlično poletno osvežitev ter dolgo kopalno sezono.

Različne oblike in dizajni bazenov omogočajo izbiro za vas najustreznejšega, dodatna oprema pa poskrbi, da je uporaba čim bolj preprosta.

Kupujete bazen v kateri bo uživala prav vsa družina?

V tem primeru poglejte ponudbo bazenov večjih dimenzij in premerov v katerem lahko istočasno uživa do 9 oseb. Na primer dimenzije 400x200 cm ali okrogli bazeni premera 488 cm so tisti, za katere se ponavadi odloča največ ljudi. Prav tako lahko izbirate med različnimi globinami, to pomeni 65, 100 ali 122 cm. Da boste bolj neodvisni od vremena je na voljo prekrivna kupula pod katero se lahko kopate tudi kadar je zaprta. Ima več stopenj zapiranja in številne odprtine, ki omogočajo dovod svežega zraka. Kadar bazen ni v uporabi pa ohranja vodo čisto in toplo.

Kar se temperature vode tiče pa so na voljo različice bazenov s toplotno črpalko že v kompletu.

Dodatne komponente kot so toplotna črpalka za bazen, prekrivna kupula, filtri in ostale dodatke je možno dokupiti tudi naknadno. Za vse nasvete ob nakupu vam je na voljo naše prodajno osebje.