Mesec december je pred vrati, mesec obdarovanj, ko nas obiskujejo decembrski dobri možje. Da ne boste izgubljali preveč časa in energije z iskanjem daril za otroke in se boste izognili gnečam v nakupovalnih središčih vam v nadaljevanju podajamo nekaj predlogov s katerimi boste zagotovo narisali nasmehe na otroške obraze.

Otroške kuhinje so priljubljeno darilo, ki razveseljuje otroke od 3.leta starosti. Izbirate lahko med lesenimi kuhinjami Kidkraft, ki s svojo dovršenostjo in različnimi stili  ter sledenju modnim trendom že leta ostaja top izbira.

 

Segment otroških kuhinj dopolnjujejo dodatki za otroške kuhinje – razni kuharski kompleti, pripomočki za kuhanje, mikserji in seti za kreativno pripravo otroških obrokov.

Ste vi in vaši otroci ljubitelji testenin? Potem je SET ZA PRIPRAVO TESTENIN kot nalašč za vašo družino.

Gre za kar 50 delni set za pripravo testenin, ki jih večina otrok obožuje. Gre za 50 delni set za pripravo testenin, ki jih večina otrok obožuje. Vsebuje različne komponente za pripravo otroških obrokov: testenine iz filca, žepke za raviole, ki jih je mogoče ročno polniti s polnilci iz klobučevine, mesa ali sira, navodila in ideje za kuhanje, lonec za kuhanje testenin, ponev za pripravo omake,  solnica, škatle s testeninami, skledo za testenine, kozarci različnih omak,..Ta kreativni in praktični komplet omogoča otrokom, da od začetka do konca ustvarijo nešteto domiselnih obrokov testenin!

Preverite celoten asortiman otroških kuhinj in dodatkov TUKAJ.

 Predvsem pri deklicah pa je na seznamu želja še vedno na prvem mestu pravljična hiška za punčke. Največja izbira hišk za punčke v Sloveniji, prav tako proizvajalca Kidkraft vam zagotavlja, da boste našli model, ki bo navdušil tudi vas. Na voljo so različne tematske zgodbe, stili in velikosti hišk, od manjših vse do velikih dvorcev.

Hiške za punčke so namenjene predvsem igri s punčkami in lutkami različnih velikosti med katerimi nedvomno kraljuje vedno priljubljena Barbie. Sodobne kolekcije Barbie punčk dopuščajo malim princeskam biti kar so in uveljavljati čisto svoj stil. Naj izberejo svoj Barbie stil.

Igrače za fante ponavadi vključujejo brnenje avtomobilov, vlakov ali pa so v povezavi s športnimi aktivnostmi.

Lesene otroške železnice Kidkraft so za fanta tisto, kar je hiška za punčke za delkico. Nekaj kar zagotavlja ure in ure zabave in igre z vlakci in avtomobilčki. Lastno garažo, dvigalo, cesto, lokomotivo in premagovanje različnih ovir.

Športne igre na prostem bi morale biti obvezen del vsakdana. Vsakodnevna igra z žogo pomaga k boljšemu razvoju telesa, krepi mišice, krepi motorične sposobnosti in razvoj možganov. Posebej z timsko igro se razvijajo sposobnosti odločanja in se krepijo socialni čuti. Nogometni goli ali košarkaški koš so tako odlično darilo, ki je aktualno kar nekaj let.

 

Ko se utrudijo s športnimi aktivnostmi si čas lahko krajšajo s številnimi družabnimi, miselnimi, ustvarjalnimi igrami.

Seveda pa ne smemo pozabiti na najmljajše, ki se sploh še ne zavedajo pomena obdarovanja in daril. Asortiman igrač za najmlajše je zasnovan predvsem na otrokom prijaznih tkaninah, mehkih in didaktičnih igračah, ki so še posebej zasnovane za spodbujanje razvoja motoričnih veščin in učenje skozi igro.


Ne glede na to kakšen bo vaš izbor igrač in daril pa je predvsem pomemben čas, ki ga boste preživeli z vašimi otroci medtem, ko boste skupaj počeli različne stvari.

 Prijetne decembrske in praznične dni vam želimo!