Igralne mize za pesek in vodo

Otroci se radi igrajo s peskom, vodo in drugimi stvarmi, s katerimi se ukvarjajo z naravo. Prav zato so mize namenjene za igro s peskom in vodo, peskovniki in lesene zunanje kuhinje tako zabavne na vašem vrtu. Na voljo so v različnih velikostih, tako da ni nujno, da zavzamejo veliko prostora. Za vroče poletne dni pa so vodne blazine Sprinqle idealne. Te kompaktne blazine z majhnimi vodnjaki lahko razporedite v poljuben vzorec po vaši izbiri, po uporabi pa jih enostavno shranite.

 letne kuhinje

Mizo za igranje s peskom in vodo lahko tudi pokrijete s priloženim pokrovom, ki jo spremeni v otroško mizo za vaše otroke, ki je idealna za igranje in ustvarjalnost ali pa za počitek v senci in uživanje v prigrizku. Miza za pesek in vodo je res vsestransko uporabna in namenjena zabavni igri, hkrati predstavlja tudi priročno otroško vrtno mizo. Tako pridobimo mizo za različne vrste uporabe v eni sami izvedbi. V priloženih posodah za pesek in vodo seveda lahko shranjujemo karkoli želimo. Barvice, pobarvanke, igrače,… Predstavljata praktična predala za shranjevanje, ki ju enostavno očistimo in sta že pripravljene za nove namene. Tako prihranimo prostor!

 

Igriva zasaditev

Mize za sajenje so na voljo tudi v različnih velikostih, zaradi česar so primerne za vse vrste vrtov, tudi za balkone. Skupaj z otrokom odkrivajte čudeže narave: na mize za sajenje posadite najlepše rože in najokusnejšo zelenjavo ter jih opazujte, kako počasi, a zanesljivo rastejo. Ali na svojem vrtu nimate dovolj prostora za lastne rastline? Miza za sajenje različnih dimenzij je zabavna igrača za igro na prostem za otroke, hkrati pa deluje kot čudovito korito za vaše rastline. Kot pravijo: „Sreča lahko raste tudi v najmanjših prostorih“.

Igralo ali trampolin na vašem majhnem vrtu? Vsekakor je mogoče!

Ste omejeni s prostorom na vrtu vaši otroci pa si želijo trampolina? Mi vam lahko uresničimo to željo! Naši trampolini so tudi v manjših velikostih, tako da bodo vaši otroci lahko uživali v neskončnih urah skakalnega veselja tudi na majhnem vrtu.trampolin

In kaj če nimate vrta?

Brez skrbi: lahko vozite z gokarti! Poiščite mirno okolico svojega doma, da bodo otroci lahko ure in ure dirkali.

Imate radi nogomet? Nogometna gola Exit Pico in Flexx sta prilagodljiva in lahka, se enostavno zložita, zato lahko ju povsod vzamete s seboj. Otroci jih lahko brez težav vzamejo na lokalno nogometno igrišče. Različne odbojne mreže oziroma rebounderji so primerne ne le za nogometne treninge temveč tudi za zabavno igro z žogo.

Vas bolj zanima košarka? Nastavljivi košarkaški koši lahko uporabljajo različne generacije, njihova postavitev pa predstavlja ekonomičen izkoristek prostora.

 

Igra zunaj je lahko vedno in povsod zabavna!