Igralni stolp JUNIOR ACTIVITY ponuja MOŽNOST nadgradnje in DVEH TOBOGANOV. 

Junior Activity je razgiban lesen stolp, primeren je že za manjše otroke, saj se višina podesta nahaja na višini 90 cm. Tobogan je dolžine 175 cm. Prednost Activity Junior  igrala je ta, da ga sčasoma lahko prilagodite na večje igralo s podestom 120 cm in toboganom dolžine 220 cm. Možna je tudi istočasna namestitev dodatnega 220 cm tobogana. Pod igralnim stolpom se nahaja pokriti peskovnik in pikinik set garnitura z mizico in dvema klopcama. Na voljo je z enojno ali dvojno gugalnico.

 

Nekoliko večji Modeli JUNIOR imajo podest na višini 120 cm in tobogan dolžine 220 cm. Ponuja več različnih izvedb od osnovne variante JACK, ki vključuje zgolj igralni stolp, do različnih opcij, kjer lahko dodate enojno ali dvojno gugalnico, pokriti peskovnik in /ali piknik set garnituro z mizico in dvema klopcama.

Še večja skupina igral pa JUNGLE s toboganom 290 cm na višini 120 cm je primerno za nekoliko spretnejše oziroma večje otroke. Tudi tem modelom je možno dodati enojno ali dvojno gugalnico. Za ljubitelje plezanja in vzprenjanja je možna nadgradnja z dodatnim plezalnim stolpom  JUNGLE JULI ali pa JUNGLE JACK.