Nova trgovina Toys4U se nahaja v okviru igralnega mesta Minicity v nakupovalnem mestu BTC v Ljubljani, v Hali A. V njej najdete kvalitetne didaktične igrače priznanih blagovnih znamk kot so npr. Melissa &Doug, ki jih že več kot 50 let razvijajo strokovnjaki na področju razvoja otrok, Kidkraft, ki je poznan predvsem po hiškah za punčke in pohištvu, Playmobil, ki ima več kot 130 letno tradicijo, ima v naši trgovini največji prodajni asortiman , kjer lahko najdete vse od tipičnih lutk ter hišk in zgodb, ki so tematsko razdeljene za otroke različnih starosti.

Odslej bomo poleg zabave skrbeli tudi za zunanji izgled in udobnost otrok saj smo v Slovenijo z odprtjem nove trgovine pripeljali tudi novo blagovno znamko vrhunskih otroških oblačil Coccodrillo, ki je popolna novost na slovenskem tržišču. Modne kolekcije so na voljo od rojstva do 14.leta starosti in so zaenkrat na voljo le v trgovini v Toys4U v Minicityju, kmalu pa jih bo moč kupiti tudi preko spleta. V trgovini si lahko ogledate tudi največjo razstavno prodajno galerijo pravljičnih lesenih hišk za punčke, ki so sanje vsake deklice ter lesenih otroških kuhinj, ki so namenjene bodočim »master chefom« saj interaktivne funkcije teh čudovitih otroških kuhinj pričarajo res pravo kuharsko vzdušje.

Četrtek, 4.10 je bil res dan velikih dogodkov. Jutro smo pričeli z otvoritvijo novega interaktivnega didaktičnega igrala v Minicity-ju, ki bo otrokom poleg zanimive in aktivne igre nudil veliko novih znanj na temo varnosti v prometu. Skupaj s partnerji zavarovalnico Generali, podjetji AMZSAgencijo za varnost v prometu in Minicity-jem smo z novim igralom otrokom poleg interaktivne zabave zagotovili veliko novih znanj na temo obnašanja v prometu. Prepričani smo, da se bo na ta način pridobljeno znanje o varnosti v prometu odražalo na ozaveščenosti in obnašanju otrok tudi dolgoročno.

V podjetju Toys4U že od začetka podpiramo družbeno-koristne projekte in verjamemo v pomembnost otroške igre saj ravno skozi igro otroci dobijo največ koristnih znanj in se lahko največ naučijo. 
Poleg partnerstva pri interaktivnem igralu smo svojo družbeno –odgovornost izkazali tudi z gesto, da smo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje in predsednico Anito Ogulin v oblačila nove blagovne znamke Coccodrillo oblekli tudi 10 otrok iz šestih socialno ogroženih družin in jim s tem vsaj nekoliko olajšali njihovo ekonomsko situacijo in razveselili otroke.

Kot vrhunec dneva in dogodkov tistega dne smo še svečano prerezali trak naše nove trgovine Toys4U Didaktične igrače, zvrstili so se koncerti Ribiča PepetaTrkaja in Nipke-ja in kot se za vrhunsko blagovno znamko spodobi smo organizirali tudi čisto pravo modno revijo  na kateri so naši mali in pogumni manekeni odlično predstavili novo kolekcijo oblačil Coccodrillo za jesen/zimo.

Skratka dan je bil pol lepih vtisov, doživetij in dogodkov. Spremljate nas in seveda vabljeni, da nas obiščete v novi trgovini:

Toys4U Didaktične igrače
BTC CITY Ljubljana,
Šmartinska 152, Ljubljana,
HALA A, (Vhod A1 ali Minicity)