Že nestrpno pričakujete svetovno nogometno prvenstvo? Takrat bo tako rekoč »pol sveta« preživljalo poletne večere pred TV zasloni in gledalo vrhunske nogometne akcije? Mi že komaj čakamo! No, če še slučajno niste vedeli bo letošnje svetovno prvenstvo v nogometu prvič gostila Rusija in bo potekalo med 14. junijem in 15. julijem 2018.  Na prvenstvu se bo pomerilo 32 reprezentanc, od teh 31 uvrščenih s kvalifikacijami in Rusija, ki se bo prvenstva udeležila kot gostiteljica.  Ekipe bodo skupaj odigrale 64 tekem, na 12 prizoriščih, v 11 mestih. Finale pa naj bi potekalo v Moskvi na stadionu Lužnik. Za prvenstveno nogometno  navijanje smo torej rezervirali čas. Kaj pa vi, ste pripravljeni za sezono?

Izboljšajte svoje nogometne veščine ter tudi vi zaigrajte dober nogomet! Z EXIT pripomočki za nogomet je nogometna zabava zagotovljena!

Zadenite v polno v pravi nogometni gol!

Izberite gol, ki ustreza vašim zahtevam. EXIT goli so kvalitetni in lahko tudi izbirate med različnimi modeli. Lahki aluminijasti goli EXIT Scala imajo poleg visoke kvalitete tudi eleganten in profesionalni videz. Kovinski modeli golov kot so EXIT Panna, EXIT Pico in EXIT Maestro se ponašajo z elegantnim črnim okvirjem. Zelo priročen pa je zložljivi nogometni gol EXIT Flexx.

Trenirajte svoje nogometne sposobnosti

Ali si ne želi prav vsak glavna zvezda na nogometnem igrišču? Odbojniki EXIT omogočajo dober trening. Z njihovo pomočjo se naučite ciljanja, streljanja, sprejemanja in podajanja. Primerni pa so  tudi za druge športne igre, kot so odbojka, rokomet, vaterpolo,..

Izzovite svoje prijatelje na kul panna bitko!  Panna linija ima na voljo nogomete, mreže, nogometne arene…veliko možnosti za trening ali pravi nogometni boj.

Poleg golov in odbojnikov so na voljo tudi drugi pripomočki kot so mreže, označevalni stožci in drugi pripomočki, ki so bistveni za kvalitetno igro nogometa. Tudi lovilci žog so nepogrešljivi za intenzivnejše treninge saj vam bodo prihranili čas za dolgo iskanje žog po okolici.