Skakalni izzivi

Začnite pravi skakalni izziv s svojimi prijatelji, brati ali sestrami. Kdo naredi najlepši skok? Ali najvišji? Poskrbite, da bo vaše skoke presodila neodvisna žirija. Izziv je na primer: ‘Kdo tri   najlepše skoke zapored ?’ Pri tem so še posebej pomembne spretnosti in zmožnost hitrega preklopa! Ciljate na najvišji skok?  Potem vam bo prišel prav integriran meter na trampolinih serije PeakPro.

 

Igra „Ugani kdo ali kaj je to“?

Pri tej igri med poskakovanjem nekaj upodabljate in oseba ob trampolinu mora uganiti, kaj je to. Lahko si izberete eno temo npr.živali? Nato upodabljajte žival toliko časa, kot je potrebno, dokler je ne uganejo. Manj kot je potreba skokov, bolje je. Na koncu seštejte vse skoke: tisti, ki je potreboval za uganiti najmanj skokov, je zmagovalec.

 

Trampolin „Twister“

Poznate igro Twister? Še ena zabavna igra na vašem trampolinu. Uporabite kredo, in trampolin razdelite na šest delov. Vsakemu delu dodelite številko od 1 do 6. Imenujete vodjo igre, ki stoji ob trampolinu. Ta vodja igre vrže dve kocki. Prva kocka označuje, na katero številko morate skočiti, druga kocka pa, kako. Na primer:

Številka 1: Skok na obe nogi

Številka 2: Skok na kolena

Številka 3: Skok na zadnjico

Številka 4: Skok nazaj

Številka 5: Skok kot zvezda (roke in noge iztegnjene in narazen)

Številka 6: Skok kot žaba

Pravila seveda prilagodite kot želite.

 

Vodna zabava na trampolinu

Na vroč poletni dan je trampolin čudovit kraj za hlajenje! Oblecite kopalke med skakanjem vklopite brizgalke ali pa vodne pištole. Skačite bosi, sicer lahko zdrsnete.

 

Trampolin košarka

S trampolinskim košarkaškim košem lahko na trampolinu igrate partijo košarke. Zahvaljujoč visokemu odbijanju je lahko tekma še posebej zabavna.

 

To je nekaj naših predlogov. Ste se morda domislili kakšne druge odlične igre. Sporočite nam.