• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Dirkalna steza Frenzy

Dirkalna steza Frenzy

229,99 €
-+

Podrobnosti

Igralne mize in seti

Dirkalna steza Frenzy

Zabava narašča z dirkalno mizo Frenzy KidKraft. Ta igralna miza za vlak in letalo z veliko krožno klančino, pristajalno ploščadjo za letala in stolpom z vrtljivim žerjavom navdihuje in poskrbi za vznemirjivo igro. Pod osrednji pokrovom se nahaja tudi skrita shramba za igrače. Če jo obrnete jo lahko uporabite kot gradbeno površino. Avtomobili lahko dirkajo okrog, navzgor, navzdol, ko pa potrebujejo postajališče, lahko parkirajo na stranskem vgrajenem odlagalnem prostoru, tako da je površina prosta za prosto igro. Navdihnjen z vrvežem cvetočega mesta, ima Freeway Frenzy Raceway Set toliko ravni in načinov igre, da bodo otroci  občutili vznemirjenje urbanih dogodivščin!
Starost: 3+

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec Ne
Rok dobave 3 -10 dni
Freeshipping Ne
Ceni 229,99 €
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

Dirkalna steza Frenzy

Igralne mize in seti


Dirkalna steza FrenzyZabava narašča z dirkalno mizo Frenzy KidKraft. Ta igralna miza za vlak in letalo z veliko krožno klančino, pristajalno ploščadjo za letala in stolpom z vrtljivim žerjavom navdihuje in poskrbi za vznemirjivo igro. Pod osrednji pokrovom se nahaja tudi skrita shramba za igrače. Če jo obrnete jo lahko uporabite kot gradbeno površino. Avtomobili lahko dirkajo okrog, navzgor, navzdol, ko pa potrebujejo postajališče, lahko parkirajo na stranskem vgrajenem odlagalnem prostoru, tako da je površina prosta za prosto igro. Navdihnjen z vrvežem cvetočega mesta, ima Freeway Frenzy Raceway Set toliko ravni in načinov igre, da bodo otroci  občutili vznemirjenje urbanih dogodivščin!


Starost: 3+

229.99 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55