Back to school

 • Lesena uganka – barvne ribice

  • lesena uganka za učenje
  • spoznavanje barv
  • učenje angleščine
  • razvijanje motoričnih sposobnosti
  • logično razmišljanje
 • PERESNICA - ISADORA & ICEANA

  PERESNICA – ISADORA & ICEANA

  S to praktično dvodelno peresnico bodo svinčniki in druge šolske potrebščine vedno pri roki.

  LASTNOSTI IZDELKA:
  • Dvodelna peresnica z zadrgo
  • Iz 100-odstotnega poliestra s podlogo iz poliestra
  • Motiv: Isadora in Iceana!

 • PERESNICA - NEBULIA & FIRIAZ

  PERESNICA – NEBULIA & FIRIAZ

  S to praktično dvodelno peresnico bodo svinčniki in druge šolske potrebščine vedno pri roki.

  LASTNOSTI IZDELKA:
  • Dvodelna peresnica z zadrgo
  • Iz 100-odstotnega poliestra s podlogo iz poliestra
  • Motiv: Nebulia in Firiaz!

 • Nastavljiva pisalna miza Grow Together™ z ograjo in stolom – naravno

  KidKraft Grow Together™ Pocket Adjustable Deck with Hutch and Chair se prilagaja, ko vaš otrok raste, kar vam omogoča, da ne boste prepogosto kupovali novega pohištva. Enostavno prilagodite višino mize in stola, da se bolje prilagodite udobnemu položaju za učenje/delo. Ta sodoben otroški komplet pohištva lahko otrokom pomaga pri učenju in ustvarjanju, od šolskih nalog do obrtniških projektov in je videti odlično v kateri koli sobi vašega doma. Poenostavljena zasnova je izdelana iz robustnega lesa in vključuje pametne platnene žepe za zanke za shranjevanje. V žepu na naslonjalu stola lahko shranite knjige ali papir, medtem ko sta dva žepa na vsaki strani mize priročna za pisanje in majhne namizne dodatke. Vključen je celo komplet petih magnetov, s katerimi lahko pomembne zapiske postavite spredaj in na sredino. Zaradi moderne silhuete in nevtralnih tonov z zabavnimi barvnimi poudarki je to pameten dodatek za otroško spalnico, igralnico, dnevno sobo ali delovno sobo.

 • Nastavljiva pisalna miza in stol Grow Together™ – Natural

  KidKraft Grow Together™ Pocket Adjustable Deck and Chair se prilagaja, ko vaš otrok raste, kar vam omogoča, da ne boste prepogosto kupovali novega pohištva. Enostavno prilagodite višino mize in stola, da se bolje prilagodite udobnemu položaju za učenje/delo. Ta sodoben otroški komplet pohištva Od šolskih nalog do obrtniških projektov lahko pomaga otrokom pri učenju in ustvarjanju ter izgleda odlično v kateri koli sobi vašega doma. Poenostavljena zasnova je izdelana iz robustnega lesa in vključuje pametne platnene žepe za zanke za shranjevanje. V žepu na naslonjalu stola lahko shranite knjige ali papir, medtem ko sta dva žepa na vsaki strani mize priročna za pisanje in majhne namizne dodatke. Zaradi moderne silhuete in nevtralnih tonov z zabavnimi barvnimi poudarki je to pameten dodatek za otroško spalnico, igralnico, dnevno sobo ali delovno sobo.

 • Nastavljiva pisalna miza in stol Grow Together™ – pepelnata

  KidKraft Grow Together™ Pocket Adjustable Deck and Chair se prilagaja, ko vaš otrok raste, kar vam omogoča, da ne boste prepogosto kupovali novega pohištva. Enostavno prilagodite višino mize in stola, da se bolje prilagodite udobnemu položaju za učenje/delo. Ta sodoben otroški komplet pohištva Od šolskih nalog do obrtniških projektov lahko pomaga otrokom pri učenju in ustvarjanju ter izgleda odlično v kateri koli sobi vašega doma. Poenostavljena zasnova je izdelana iz robustnega lesa in vključuje pametne platnene žepe za zanke za shranjevanje. V žepu na naslonjalu stola lahko shranite knjige ali papir, medtem ko sta dva žepa na vsaki strani mize priročna za pisanje in majhne namizne dodatke. Vključen je celo komplet petih magnetov, s katerimi lahko pomembne zapiske postavite spredaj in na sredino. Zaradi moderne silhuete in nevtralnih tonov z zabavnimi barvnimi poudarki je to pameten dodatek za otroško spalnico, igralnico, dnevno sobo ali delovno sobo.

 • Art starter kit - pošolski klub

  Art starter kit – pošolski klub

  Komplet pripomočkov, potrebnih za izvedbo umetniških projektov v obšolskih krožkih. Ta komplet otrokom omogoča odkrivanje različnih likovnih tehnik. Set vsebuje: 1 x A4 xero barvni papir 1 x A3 risalni papir, 100 kom. 1 x A4 barvni karton 4 x trikotni barvni svinčniki, 12 kom. 1 x učilni set barvic 1 x eko barve Aiko, 6 x 0,5 barve 4 x barvne palete 1 x 9 mm standardni ploščati čopiči, 8 kos. 1 x 8 mm standardne ploščate krtače, 8 kosov. 4 x 35 g lepila v paličicah, 1 x učilnica – play-doh, 180 kos. 1 x univerzalno lepilo, 1l 2 x krep papir – mix 1 x barvne kreativne žice, 100 kom. 1 x vitraž papir 1 x perje, 150 kom. 1 x barvni pomponi, 100 kom. 1 x oči, 560 kom.

 • Globus s celinami

  Globus s celinami

  Bogato zbirko učnih pripomočkov Montessori sestavljajo učna gradiva, namenjena delu z otroki v starostni skupini od 2 do 14 let. V skladu s prepričanji ustanoviteljev vsi predstavljeni izdelki pomagajo otrokom pridobivati znanja, kompetence, veščine in izkušnje skozi spontano aktivnost, ki vključuje vse njihove čute. Učna gradiva, vključno z matematičnimi, botaničnimi in geografskimi kartami, so preprostih in klasičnih oblik zahvaljujoč visokokakovostnemu lesu. Nekatere imajo plastične elemente. Njihove barve in privlačen dizajn spodbujajo otroke k uporabi. Ti učni pripomočki so razdeljeni v več skupin, ki ustrezajo področjem otrokovega izobraževanja v predšolski in šolski dobi. Spodbujajo kognitivno dejavnost, hkrati pa izpolnjujejo zahteve, vključene v osnovni učni načrt. Otrok s pripomočki Montessori se ne uči na klasičen način, temveč se uči in samostojno odkriva znanje.

  Celine so označene z različnimi barvami, vode pa z modro barvo. Otrok se nauči imena in velikosti vsake celine. Globus je snemljiv in ga otrok lahko vrti v rokah. dim.: 54 cm, o 24 cm

 • Korektivna prekrivka za pisalo roza

  Korektivna prekrivka za pisalo roza

  Praktičen pokrov za svinčnik iz gume. Barvit pripomoček bo otroka spodbujal k pisanju in s tem k pravilnemu držanju pisalnih pripomočkov. Popolna dekoracija za šolske svinčnike in pisala. Roza barva. Dimenzije: 3,6 x 3,5 cm.

 • Pisana šolska lesena flavta

  Tradicionalna lesena flavta okrašena z barvitimi vzorci. Izkazal se bo kot prvo glasbilo. Zanimive barve vas bodo spodbudile k igri. Flavta bo razvila občutek za ritem in pomagala spominu. Material: les. Dolžina: 20cm.

 • Pravila razreda

  Pravila razreda

  35 magnetnih kart, ki prikazujejo predšolske življenjske situacije

 • Prekrivni popravek pisanja za modro pero

  Prekrivni popravek pisanja za modro pero

  Praktičen pokrov za svinčnik iz gume. Barvit pripomoček bo otroka spodbujal k pisanju in s tem k pravilnemu držanju pisalnih pripomočkov. Popolna dekoracija za šolske svinčnike in pisala. Modra barva. Dimenzije: 3,6 x 3,5 cm.

 • Zemljina in vodna krogla

  Zemljina in vodna krogla

  Bogato zbirko učnih pripomočkov montessori sestavljajo učna gradiva, namenjena delu z otroki v starostni skupini od 2 do 14 let. V skladu s prepričanji ustanoviteljev vsi predstavljeni izdelki pomagajo otrokom pridobivati znanja, kompetence, veščine in izkušnje skozi spontano aktivnost, ki vključuje vse njihove čute. Učna gradiva, vključno z matematičnimi, botaničnimi in geografskimi kartami, so preprostih in klasičnih oblik zahvaljujoč visokokakovostnemu lesu. Nekatere imajo plastične elemente. Njihove barve in privlačen dizajn spodbujajo otroke k uporabi. Ti učni pripomočki so razdeljeni v več skupin, ki ustrezajo področjem otrokovega izobraževanja v predšolski in šolski dobi. Spodbujajo kognitivno dejavnost, hkrati pa izpolnjujejo zahteve, vključene v osnovni učni načrt. Otrok s pripomočki Montessori se ne uči na klasičen način, temveč se uči in samostojno odkriva znanje.

  Voda je označena z modro barvo in njena površina je gladka, kopno pa je iz grobega materiala. Skozi tipne izkušnje in vidno zaznavanje otroci spoznavajo, da je Zemlja kroglasta, da sta na njej voda in kopno. Globus je odstranljiv in ga otroci lahko vrtijo v rokah.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Strinjam se Zapri Nastavitve

X

Meni