• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Podrobnosti

Govoreči Ginger ponavlja vaš glas ter ob dotiku (glave, trebuščka in stopala) predvajata prave zvoke iz svetovno znane aplikacije za pametne telefone in tablice.

Delovanje: Pritisnite levo šapo za aktivacijo. Ko se prižge rdeča lučka, govorite Ginger. Ko lučka ugasne, bo Ginger ponovil vaše besede z njegovim glasom. Po 30 sekundah, ga ponovno aktivirajte. Ginger govorite z razdalje do 1 meter.

Velikost izdelka: 30 cm.

Napajanje: Deluje na baterije 3x AAA/LR03 (priložene baterije AAA/R03 samo za funkcijo Poskusi me). Za boljše delovanje uporabljajte alkalne baterije.

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec N/A
Rok dobave Ni na voljo
Freeshipping N/A
Ceni 34,99 €
OPOZORILO! Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let zaradi nevarnosti zadušitve z drobnimi delci. Izdelka ne uporabljajte neposredno ob ušesu, ker lahko povzroči poškodbe sluha. Priporočen je nadzor odrasle osebe pri sestavljanju izdelka. Plastična sponka, ki pritrjuje izdelek v embalažo, ni sestavni del izdelka in jo je potrebno odstraniti. Elektrostatične motnje lahko povzročijo nedelovanje izdelka – v tem primeru izdelek po-nastavite. Izdelek čistite z vlažno krpo. Izdelek in barve se lahko razlikujejo od natisnjenih na embalaži. Embalažo obdržite za kasnejšo uporabo. Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

GOVOREČI MUCEK GINGER Govoreči Ginger ponavlja vaš glas ter ob dotiku (glave, trebuščka in stopala) predvajata prave zvoke iz svetovno znane aplikacije za pametne telefone in tablice.Delovanje: Pritisnite levo šapo za aktivacijo. Ko se prižge rdeča lučka, govorite Ginger. Ko lučka ugasne, bo Ginger ponovil vaše besede z njegovim glasom. Po 30 sekundah, ga ponovno aktivirajte. Ginger govorite z razdalje do 1 meter.Velikost izdelka: 30 cm.Napajanje: Deluje na baterije 3x AAA/LR03 (priložene baterije AAA/R03 samo za funkcijo Poskusi me). Za boljše delovanje uporabljajte alkalne baterije.
34.99 EUR Rok dobave: Ni na zalogi
preveri dobavo >>

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55