• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Hiška za punčke KidKraft Bella

65944
Hiška za punčke KidKraft Bella se ponaša s tremi nadstropji, petimi sobami in balkonom na drugem nadstropju. Premljena je tudi z drsnim dvigalom, ki povezuje drugo in tretje nadstropje, kraseno dizajnirano dvonivojsko streho, klavirjem, ki igra glasbo in še več, opremljena je z domiselnimi detajli.
Starostni razred: 3+
195,33 €
-+

Podrobnosti

Hiška za punčke KidKraft Bella se ponaša s tremi nadstropji, petimi sobami in balkonom na drugem nadstropju. Premljena je tudi z drsnim dvigalom, ki povezuje drugo in tretje nadstropje, kraseno dizajnirano dvonivojsko streho, klavirjem, ki igra glasbo in še več, opremljena je z domiselnimi detajli. Vrhunska okna z delujočimi polkami dajejo pogled na neskončne zgodbe, ki jih otroci lahko ustvarijo, ko pečejo v kuhinji, spijo v udobni postelji ali se uredijo za svoj dan z resničnim ogledalom iz priloženega 16-delnega pribora za urejanje. Komplet vsebuje: - hiška s tremi nadstopji in petimi sobami - 16 modnih dodatkov - oprema za svetlobo in zvok - Drsno dvigalo -Robustna konstrukcija lesa z vnaprej sestavljenimi komponentami - Pakirano v korakih po navodilih •Dimenzije(cm): 94 x 32.25 x 124.5

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec Ne
Rok dobave 3 -10 dni
Freeshipping Ne
Ceni 195,33 €
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

Hiška za punčke KidKraft Bella Hiška za punčke KidKraft Bella se ponaša s tremi nadstropji, petimi sobami in balkonom na drugem nadstropju. Premljena je tudi z drsnim dvigalom, ki povezuje drugo in tretje nadstropje, kraseno dizajnirano dvonivojsko streho, klavirjem, ki igra glasbo in še več, opremljena je z domiselnimi detajli.
Vrhunska okna z delujočimi polkami dajejo pogled na neskončne zgodbe, ki jih otroci lahko ustvarijo, ko pečejo v kuhinji, spijo v udobni postelji ali se uredijo za svoj dan z resničnim ogledalom iz priloženega 16-delnega pribora za urejanje.

Komplet vsebuje:
- hiška s tremi nadstopji in petimi sobami
- 16 modnih dodatkov
- oprema za svetlobo in zvok
- Drsno dvigalo
-Robustna konstrukcija lesa z vnaprej sestavljenimi komponentami
- Pakirano v korakih po navodilih

•Dimenzije(cm): 94 x 32.25 x 124.5
195.33 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55