• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Kavni set- Pastel

Kavni set- pastelni 


63380


Pastelni kavni set je nepogrešljiv pripomoček vsake kuhinje. Prijetne pastelne barve lepo popestrijo. Obredi družinja s prijatelji in družino bodo tako zagotovo postali navada.


Cena: 49,99 €

Akcijska cena 29,99 €

-+

Podrobnosti

Kuhinjski pripomočki 

Kavni set- Pastel

Vas otroci opaujejo in posnemajo pri vašem nepogrešljivem dnevnem ritualu, pitju kave? Otroški Kavni set jim bo omogočil popolno posnemanje tega vašega najljubšega jutranjega opravila. Z njim vam bodo tudi sami lahko pripravili kavico po lastni domišljiji s čisto svojim aparatom in vsemi ostalimi sestavinami. NAd čudovitimi pastelnimi barvami se navdušujejo predvsem deklice, so pa navaoljo tudi v drugih barvnih kombinacijah.

Starost: 3+

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec Ne
Rok dobave 3 -10 dni
Freeshipping Ne
Ceni 49,99 €
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

Kavni set- Pastel

Kuhinjski pripomočki 


Kavni set- Pastel


Vas otroci opaujejo in posnemajo pri vašem nepogrešljivem dnevnem ritualu, pitju kave? Otroški Kavni set jim bo omogočil popolno posnemanje tega vašega najljubšega jutranjega opravila. Z njim vam bodo tudi sami lahko pripravili kavico po lastni domišljiji s čisto svojim aparatom in vsemi ostalimi sestavinami. NAd čudovitimi pastelnimi barvami se navdušujejo predvsem deklice, so pa navaoljo tudi v drugih barvnih kombinacijah.Starost: 3+

29.99 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55