• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Hiška za punčke Ledeno kraljestvo - Palača Arendelle

65945
Igra z hiško za punčke Ledeno kraljestvo- Palača Arendelle se nikoli ne konča. Hišica se ponaša s tremi nadstropji in petimi sobami v katerih je moč odkriti veliko zanimivega.
Spalnici Anne in Else sta v zgornjem nadstropju opremljene s lepimi tkaninami, medtem ko so spodnja nadstopja opremljena primerno za vsakodnevno užicanje.
Starostni razred: 3+.
215,00 €
-+

Podrobnosti

Igra z hiško za punčke Ledeno kraljestvo- Palača Arendelle se nikoli ne konča. Hišica se ponaša s tremi nadstropji in petimi sobami v katerih je moč odkriti veliko zanimivega. Spalnici Anne in Else sta v zgornjem nadstropju opremljene s lepimi tkaninami, medtem ko so spodnja nadstopja opremljena primerno za vsakodnevno užicanje. Lepo spiralno stopnišče vabijo lutke v razkošno palačo s tremi nadstropji s čudovito okrašenim visečim lestencem in kraljevskim prestolom. Vsaka plošča je bogato ilustrirana, vključno z nepozabnim Olafom, ki se ogreje pri kaminu. Hišica je izdelana izdelana iz vezanega lesa in iz kakovostne oblikovane plastike. Komplet vsebuje: - trinadstropno hišico s petimi sobami - 12 očarljivih dodatkov - veliko spiralno stopnišče - tkanine Pakirana z natančnimi navodili za sestavljanje po korakih.

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec Ne
Rok dobave Preveri razpoložljivost
Freeshipping Ne
Ceni 215,00 €
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

Hiška za punčke Ledeno kraljestvo - Palača Arendelle Igra z hiško za punčke Ledeno kraljestvo- Palača Arendelle se nikoli ne konča. Hišica se ponaša s tremi nadstropji in petimi sobami v katerih je moč odkriti veliko zanimivega.
Spalnici Anne in Else sta v zgornjem nadstropju opremljene s lepimi tkaninami, medtem ko so spodnja nadstopja opremljena primerno za vsakodnevno užicanje.
Lepo spiralno stopnišče vabijo lutke v razkošno palačo s tremi nadstropji s čudovito okrašenim visečim lestencem in kraljevskim prestolom. Vsaka plošča je bogato ilustrirana, vključno z nepozabnim Olafom, ki se ogreje pri kaminu.
Hišica je izdelana izdelana iz vezanega lesa in iz kakovostne oblikovane plastike.

Komplet vsebuje:
- trinadstropno hišico s petimi sobami
- 12 očarljivih dodatkov
- veliko spiralno stopnišče
- tkanine
Pakirana z natančnimi navodili za sestavljanje po korakih.
215 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55