Prijava na enovice
Košarica0,00 €

Product was successfully added to your shopping cart.

HIŠKE ZA PUNČKE

Čudovita lesena hiška za punčke so sanje vsake punčke. Pri nas lahko izbirate med različnimi modeli in velikostmi različnik Barbie hišk za vaše male princeske. Med Kidkraftovimi  modeli lahko izbirate od neskončnih kraljestev in dvorcev vse do do modernih modelov hišk za punčke z bazeni. Hiške so opremljene za različnimi razkošnimi detajli in pohištvom, terasami, stopnišči, dvorišči in dvigali. Številne imajo vgrajene razne interaktivne relane zvoke, ki še povsebej navdušijo male uporabnice in jim omogočijo še zabavnejšo igro. KidKraft je poskrbel, da so hiške različnih velikosti, tudi za različne velikosti Barbie punčk.

Otroci lahko pri igri vedno znova ustvarjajo nove domišljijske zgodbe in uzživajo ob igri z lesenimi hiškami za punčke tako sami kot s prijatelji.

Kidkraft vsako leto preseneča tudi z novimi modeli hišk za punčke med najbolj priljuljneimi pa so že leta Kyla, Kaylee, Čudovita Savana, Uptown, Sparkle, Penelope in številni modeli iz Disneyevih risank Pepelka, Frozen Arendelle, ...

Vse, ki ste sodelovali v nagradni igri Tochko obveščamo, da je nagradna igra zaključena.

Nagrajenka, ki prejme 1x Hiša za punčke Čudovita Savana v vrednosti 199,90 € je

ga. Angela Davcevska 

Nagrajennki iskreno čestitamo in jo prosimo, da nam posreduje kontaktne podatke, naslov in telefonsko številko na info@didakticne-igrace.com. 

Lep pozdrav,

Didaktične igrače

OPOZORILO! Otrok naj bo ob igri pod nadzorom odrasle osebe. Morebitne sponke, ki pritrjujejo izdelek v embalažo, niso sestavni del izdelka in jih je potrebno odstraniti. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3.let zaradi možnosti zadušitve z drobnimi delci.

Kosov 1 do 15 od skupaj 48

po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Kosov 1 do 15 od skupaj 48

po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

30-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Svetovanje vsak dan v tednu od 8 do 20. ure