• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

LESENI IGRALNI CENTER ZA URJENJE MOTORIKE 7 V 1

104,95 €
-+

Podrobnosti

Ustvarjalno poučna kocka ''7 v 1'', ki je narejena na temo vrta in vsebuje naslednje funkcije: kroglična zabava, labirint, prepoznavanje oblik, računalo, ter mnoge druge. Spodbuja otrokov razvoj motoričnih sposobnosti, prepoznavanja barv in števil, ter spodbuja domišljijo. Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec N/A
Rok dobave Ne
Freeshipping Ne
Ceni 104,95 €
OPOZORILO! Otrok naj bo ob igri pod nadzorom odrasle osebe. Plastična sponka, ki pritrjuje izdelek v embalažo, ni sestavni del izdelka in jo je potrebno odstraniti. Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

LESENI IGRALNI CENTER ZA URJENJE MOTORIKE 7 V 1 Ustvarjalno poučna kocka ''7 v 1'', ki je narejena na temo vrta in vsebuje naslednje funkcije: kroglična zabava, labirint, prepoznavanje oblik, računalo, ter mnoge druge. Spodbuja otrokov razvoj motoričnih sposobnosti, prepoznavanja barv in števil, ter spodbuja domišljijo. Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!
104.95 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55