• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Podrobnosti

Pobarvajte in izdelajte čisto svoje maske. Poudarite jih s fosforescentno barvo in lepilom z bleščicami – ponoči se bodo svetile, podnevi pa lesketale. Zabavno in kreativno ustvarjanje za vse vrste otroških zabav.

Vsebuje 3 maske (dolžine 16 cm), 2 čopiča, 1 komplet barv, fosforescentno barvo, lepilo z bleščicami, šablono z vzorci in podrobna navodila.

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec N/A
Rok dobave Ni na voljo
Freeshipping Ne
Ceni 13,99 €
OPOZORILO! SAMO ZA OTROKE STAREJŠE OD 5 LET. UPORABLJATI POD NADZOROM ODRASLE OSEBE. POZOR! PRED UPORABO PREBERITE NAVODILA, JIH UPOŠTEVAJTE IN SHRANITE KOT NAPOTEK. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži. Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

MASKE 3/1 Pobarvajte in izdelajte čisto svoje maske. Poudarite jih s fosforescentno barvo in lepilom z bleščicami – ponoči se bodo svetile, podnevi pa lesketale. Zabavno in kreativno ustvarjanje za vse vrste otroških zabav.Vsebuje 3 maske (dolžine 16 cm), 2 čopiča, 1 komplet barv, fosforescentno barvo, lepilo z bleščicami, šablono z vzorci in podrobna navodila.
13.99 EUR Rok dobave: Ni na zalogi
preveri dobavo >>

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55