• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Podrobnosti

Izziv, ki ga je zasnoval Eldon Vaughn, je bil v ZDA patentiran leta 1975. Prepletene dele morate razdreti in nato ponovno preplesti. Pred približno 20 leti sem v ZDA naletel na manjšo različico tega izziva, a se mi je takrat zdelo, da ga ni mogoče rešiti. Zato smo za linijo Cast Puzzles naredili novo različico, ob tem pa seveda ohranili zahtevnost izvirnika. To je nedvomno eden najtežjih izzivov. Ključna beseda je "zasuk". Ne delajte s silo … če se lotite prav, gredo deli zlahka narazen. NOB

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec N/A
Rok dobave Da
Freeshipping N/A
Ceni 11,99 €
UPOZORENJE! Igračka nije prikladna za djecu mlađu od tri godine. Mali dijelovi. Opasnost od gušenja. Upozorenja i informacije sačuvati. Opis i upute: Predmet morate najprije rastaviti pa ponovo sastaviti u prvotni oblik. Stupanj težine 6. Porijeklo: Kina. Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica. www.singa-h.hr Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

MISELNI IZZIV ENIGMA T6 Izziv, ki ga je zasnoval Eldon Vaughn, je bil v ZDA patentiran leta 1975. Prepletene dele morate razdreti in nato ponovno preplesti.
Pred približno 20 leti sem v ZDA naletel na manjšo različico tega izziva, a se mi je takrat zdelo, da ga ni mogoče rešiti.
Zato smo za linijo Cast Puzzles naredili novo različico, ob tem pa seveda ohranili zahtevnost izvirnika.
To je nedvomno eden najtežjih izzivov.
Ključna beseda je "zasuk".
Ne delajte s silo … če se lotite prav, gredo deli zlahka narazen.
NOB
11.99 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55