• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Odejica Babyhorn Shells & Green

Odejica Babyhorn Shells & Green

Cena: 34,90 €

Akcijska cena 19,99 €

-+

Podrobnosti

Mehka in lepa babyhorn odeja je še posebej pomembna v prvih mesecih življenja vašega dojenčka. Nežno ovije otroka, da mu je prijetno, še posebej novorojenčku daje občutek varnosti. Uporablja se lahko tudi kot odeja ali igralna podlaga. Izdelana je iz bombažne tkanine s hipoalergenim polnilom v notranjosti. Dimenzija: ok. 70x70cm. Materiali: 100% bombaž, polnilo: hipoalergenski 100% poliester.

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec Ne
Rok dobave 3 -10 dni
Freeshipping Ne
Ceni 34,90 €
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

Odejica Babyhorn Shells & Green Mehka in lepa babyhorn odeja je še posebej pomembna v prvih mesecih življenja vašega dojenčka. Nežno ovije otroka, da mu je prijetno, še posebej novorojenčku daje občutek varnosti. Uporablja se lahko tudi kot odeja ali igralna podlaga. Izdelana je iz bombažne tkanine s hipoalergenim polnilom v notranjosti. Dimenzija: ok. 70x70cm. Materiali: 100% bombaž, polnilo: hipoalergenski 100% poliester.
19.99 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55