• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Odejica za avtosedež Sweet Shells

Odejica za avtosedež Sweet Shells
62,50 €
-+

Podrobnosti

Odejica za avtosedež zagotavlja varno in udobno vožnjo z avtomobilom za dojenčka. Zagotavlja prijetno toploto in omogoča pravilno pritrjevanje varnostnih pasov. Podloga za avtosedež je udobna pri uporabi, olajša potovanja, saj otroka enostavno položimo na podlogo in ga zavijemo. Ima tudi kapuco, ki ščiti glavico pred vremenskimi vplivi Izdelana je iz 100% bombaža in hipoalergenskega polnila. Je topla in diha. Dimenzija: 91 x 91 cm Tkanine: 100% bombaž, polnilo 100% poliester Tkanine s certifikatom "Oeko-Tex Standard 100".

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec Ne
Rok dobave 3 -10 dni
Freeshipping Ne
Ceni 62,50 €
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

Odejica za avtosedež Sweet Shells Odejica za avtosedež zagotavlja varno in udobno vožnjo z avtomobilom za dojenčka. Zagotavlja prijetno toploto in omogoča pravilno pritrjevanje varnostnih pasov. Podloga za avtosedež je udobna pri uporabi, olajša potovanja, saj otroka enostavno položimo na podlogo in ga zavijemo. Ima tudi kapuco, ki ščiti glavico pred vremenskimi vplivi Izdelana je iz 100% bombaža in hipoalergenskega polnila. Je topla in diha. Dimenzija: 91 x 91 cm Tkanine: 100% bombaž, polnilo 100% poliester Tkanine s certifikatom "Oeko-Tex Standard 100".
62.5 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55