• 030 / 22 22 55
 • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

SOBA

Otroško pohištvo

Otroške postelje, nočne omarice, mizice in stoli, police za knjige, lepotilne mizice, preproge, šotori in ostali dodatki-

Otroška soba  je otrokovo zavetišče, njegov prostor, ki je namenjen igri, spanju in druženju. Je kraj, kjer lahko z veliko mero samostojnosti ustvarja, se igra po svoje ter se pri tem počuti sproščeno in samostojno.

Otroško sobo opremljamo glede na otrokovo starost in potrebe. Za majhne otroke je priporočljivo, da je soba opremljena z mehkimi blazinami po katerih se lahko varno plazijo in kobacajo. S tem krepijo svojo motoriko, samostojnost in samozavest.

Sobe naj vsebujejo igrače, ki spodbujajo razvoj motorike, gibalnih veščin in prepoznavanja. Zidne didaktične table so zelo dobra izbira, saj vsebujejo številne igrive, barvne in zvočne elemente, ki so otrokom zelo zanimivi. Pomembni so tudi razni zaboji in košare za igrače, kamor jih otroci lahko sami odlagajo po končani igri ( seveda z našo spodbudo :)).

Z otrokovim odraščanjem otroško sobo in pohištvo prilagajamo. Didaktično - ustvarjalne mize za najmlajše kasneje zamenjamo s pisalnimi mizami in  knjižnimi policami. Udobje otroške sobe dosežem z udobnimi otroškimi preprogami.  

Kosov 1 do 15 od skupaj 230

po strani
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kosov 1 do 15 od skupaj 230

po strani
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55