Privatnost i zaštita osobnih podataka

Vaša sigurnost je i naša odgovornost!

Koje podatke prikupljamo?

Poduzeće Luxury Heritage d.o.o prikuplja sljedeće osobne podatke za potrebe poslovanja: ime i prezime, adresa i kraj prebivanja, adresa elektroničke pošte, broj telefona za kontakt, lozinku u skrivenom obliku, IP adresu naprave koju koristite za prijavu te sve ostale podatke koji su upisani u obrazce na internetskoj stranici Didakticke-igracke.hr.  Poduzeće  Luxury Heritage d.o.o . ne odgovara za točnost podataka koji su upisani od strane korisnika.

Način i svrha obrađivanja osobnih podataka

Korištenjem web-stranice Didakticke-igracke.hr  tvrtke  Luxury Heritage d.o.o., korisnik se slaže  s važećim pravilima te općim uvjetima objavljenim na web-stranici.  Na toj stranici, korisnik može redovito pratiti moguće promjene općih uvjeta i pravila uz način i svrhu obrađivanja osobnih podataka.

Davatelj usluga, kao upravitelj osobnih podataka, će isključivo te iskoristiti samo za potrebe ispunjavanja narudžbe (slanje infomativnog sadržaja, ponuda, računa, sve vezano uz narudžbu) te svih ostalih faktora koji su prijeko potrebni kod narudžbe.

Davatelj usluga će osobne podatke koristiti i u svrhu neposrednog trženja i proučavanja potrošačkih navika na temelju podataka o kupljenim proizvodima te posljedično ciljnog trženja.  Korisnik ima pravo, u pisanom obliku, zahtijevati prestanak korištenja osobnih podataka te podataka o kupnji u prethodno navedene svrhe.

Prijava na e-novosti

Korisnici se mogu pretplatiti na primanje e-novosti, kojima će ih  Didakticke-igracke.hr  obavještavati o novostima ponude na web-stranici te ostalim prodajnim mjestima, o marketinškim aktivnostima te drugim promocijama – dvaput tjedno, do otkazivanja pretplate.

Prijavom na e-novosti, korisnik je upisan na popis primatelja e-novosti koji je istovremeno i baza primatelja različlitih prednosti koje  Didakticke-igracke.hr nudi svojim korisnicima (popusti za vjernost, nagradne igre, bonovi…)

Za prijavu na e-novosti, internetna trgovina Didakticne-igrace.com prikuplja sljedeće podatke: Ime i prezime, adresu elektroničke pošte i IP adresu. Ukoliko je korisnik prijavljen kao registrirani član ili je kupac koji se prijavi na novosti, zabilježi se adresa i telefonski broj.

Nakon poslanog obrasca s adresom elektroničke pošte, korisnik na navedenu adresu zaprimi  poruku potvrde – potvrđivanjem iste, korisnik je prijavljen na e-novosti internet trgovine  Didakticke-igracke.hr  sve do otkazivanja pretplate – korisnik može zahtijevati, u pisanom obliku ili klikom na gumb „Odjava“, da davatelj usluga privremeno ili trajno prestane koristiti njegove podatke u svrhu neposrednog trženja. Zahtjev će biti odobren u roku 15 dana od dana primitka zahtjeva, po propisanom zakonu.

Davatelj usluga  Luxury Heritage d.o.o  se obvezuje da će štiti podatke u skladu sa zakonom koji propisuje zaštitu osobnih podataka. Internetna trgovina Didakticne-igrace.com, e-novosti šalje preko internet aplikacije MailerLite.

Registracija korisnika

Internet trgovini  Didakticne-igrace.com nudi mogućnost prijave kao registrirani korisnik. Sadržaj internet trgovine je vidljiv i dostupan korisnicima koji su anonimi, neregistrirani (gosti). Svaki registrirani korisnik ima svoje korisničko ime i lozinku. Lozinka je sakrivena i poznata isključivo korisniku. Registrirani korisnici, u postupku registracije, posreduju zahtjevane podatke. Korisnik je sam dužan koristiti korisničko ime i lozinku ili za to ovlaštena osoba. Davatelj usluga ne odgovara za točnost podataka koje posreduje korisnik.

U primjeru registracije, tvrtka  Luxury Heritage d.o.o  će upisane podatke koristiti za obrađivanje korisnikove narudžbe, pripremu relevantnijih ponuda te marketinške analize koja će pomoći kod  poboljšavanja prodajnog procesa – sve do otkazivanja po želji korisnika.

Podatci se mogu koristiti i kod ponovne prodaje – korisnička registracija olakšava praćenje prethodnih kupovina te olakšava sam proces kupnje. Luxury Heritage d.o.o  čuva korisničke podatke do otkazivanja ili odjave u skladu s hrvatskim zakonodavstvom. Korisnik se može odjaviti poslanom elektroničkom poštom na info@didakticke-igracke.hr  ili klikom na gumb u poslanoj e-mail poruci.

Ukoliko korisnik želi izbrisati korisnički račun, e-mail mora sadržavati sljedeće: predmet poruke „Brisanje korisničkog računa“, sam sadržaj poruke mora sadržavati sljedće: ime i prezime korisnika, adresu i adresu elektroničke pošte koja je korištena prilikom registracije. Poruka mora biti poslana s adrese koju korisnik koristiti za prijavu.

Kupovina kao gost

Ukoliko korisnik zaključi kupnju kao gost,  Luxury Heritage d.o.o . će upisane podatke iskoristiti za obradu narudžbe. Internetna trgovina, kao porezni obveznik v skladu s 86. členom ZDDV , mora zajamčiti skladištenje računa vezanih za dobavu dobara ili usluga na području Republike Hrvatske minimalno 10 godina od isteka godine izdavanja računa. Time se skladište i podaci koji su navedeni na računu.

Korisnik može pitanja, vezana uz  Didakticke-igracke.hr, proslijediti  preko obrazaca za kontakt ili preko e-mail adresa koje su navedene na web-stranici. Time ujedno davatelju usluga povjerava i svoje podatke. Podaci će biti korišteni u svrhu odgovaranja na navedeno pitanje. E-mail adrese navedene na web-stranici nisu osobne prirode, već poslovne. Nisu vezani na fizičku osobu – time podatke može obrađivati više različitih osoba kako bi pronašli brzo i efikasno rješenje.

Slanjem upita putem internetnog obrasca ili e-mail adresa navedenih na web-stranici, korisnik se slaže s općim uvjetima poslovanja web-stranice Didakticke-igracke.hr.

Prava korisnika

Korisnik ima pravo tražiti uvid u podatke koje davatelj usluga obrađuje. Ima pravo ograničavanja podataka koji se koriste, brisanje,  ispravljanje ili prijenos podataka. Ukoliko imate pitanja vezana uz zaštitu osobnih podataka na web-stranici Didakticke-igracke.hr možete se obratiti i putem e-mail adrese info@didakticke-igracke.hr

Kako jamčimo zaštitu podataka

Podatke koje korisnik proslijedi ,putem obrazaca na stranici internetne trgovine Didakticke-igracke.hr ili putem drugih kanala – e-mail, telefon, su povjerljivi te se obrađuju u skladu s hrvatskim zakonodavstvom.

Tvrtka. će štititi osobne podatke i spriječiti njihovu zloupotrebu. Osobni podaci će se korisiti u svrhe koje su odobrene od strane korisnika. Dostup do osobnih podataka imaju isključivo za to ovlaštene osobe tvrtke (zaposlenici, ugovorni partneri) s kojima su sklopljeni odgovarajući ugovori o zaštiti podataka. Za zaštitu osobnih podataka je i odgovoran korisnik sam – mora pobrinuti za sigurnost svojega korisničkoga imena i lozinke te odgovarajuću antivirusnu opremu za zaštitu svoije elektroničke naprave.

Internet trgovina Didakticke-igracke.hr  za prijenos podataka, koristi SSL tehnologiju koja brine za kodiranje svih informacija koje su poslane uz narudžbu. Ukoliko je odabrano plaćanje karticom, svi podaci kreditne kartice su preneseni direktno na server banke.

Podaci koji su povjereni upravitelju, su povjerljivi.  Luxury Heritage d.o.o . te podatke ne prosljeđuje neovlaštenim osobama. Podatke može proslijediti isključivo partnerima ili u slučaju pravne dužnosti u skladu s važećim zakonom o Zaštiti osobnih podataka.

Podaci mogu biti prosljeđeni:

  • tvrtkama za obradu podataka i informacijskih usluga koje osiguravaju tekući rad web-stranice i njezino poboljšanje (web hosting, e-mail marketing …);
  • marketinškim agencijama u svrhu ponovnog trženja (u kriptiranom obliku)
  • tvrtkama koje jamče neometan proces kupnje (PayPal, bankart, službe za dostavu, dobavljači itd.) , isključivo u mjeri koja je potrebna za uspješnu izvedbu narudžbe;
  • ovlaštenim ustanvama ukoliko je zahtjevano (sud itd.)

Svi partneri koji imaju dostup do osobnih podataka su obvezani postupanja s podacima u skladu s europskim zakonodavstvom.

Pristanak

Korištenjem internetne trgovine Didakticke-igracke.hr , korisnik se slaže s općim uvjetima poslovanja koji su objavljeni na web-stranici. Na toj stranici, korisnik može redovito pratiti moguće promjene općih uvjeta i pravila uz način i svrhu obrađivanja osobnih podataka.

Uporabom naše web-stranice, korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i odobrava sve uvjete povjerljivosti podataka i načine uporabe www.didakticke-igracke.hr.

Upravitelj osobnih podataka je: Luxury Heritage d.o.o.
Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana uz privatnost i obrađivanje osobnih podataka, kontaktirajte nas na info@didakticke-igracke.hr

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Strinjam se Zapri Nastavitve

X

Meni