• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Prenosni košarkarski koš HOOPY JUNIOR

HOOPY JUNIOR PRENOSNI KOŠARKAŠKI KOŠ
Hoopy Junior Portable Basket
Koda artikla: 46.70.10.00
višina 165-220cm
teža: 9.5kg

Hoopy Junior prenosni košarkaški koš je nastavljiv košarkaški sistem kvalitetne izdelave, enostaven in modernega designa. Nastavljiv je na 5 različnih poljubnih višin.
179,90 €
-+

Podrobnosti

Hoopy Junior prenosni košarkaški koš predstavlja prenosni in nastavljiv košarkaški sistem s katerim lahko v igranju košarke uživajo najmlajši kot tudi malo starejši ljubitelji tega priljubljenega športa. Je kvalitetne izdelave, enostaven in modernega designa. Nastavljiv je tudi po višini in se ga lahko enostavno nastavlja na 5 različnih poljubnih višin. Možne višine: 165cm/175cm/190cm/205cm/220cm Košara se enostavno prilagodi v dveh preprostih potezah. Okvir je na majhnih kolesih tako, da ga lahko poljubno premikate in z lahkoto prestavite na kraj kjer ga želite imeti. Izdelan je iz visoko kakovostnega jeklenega okvirja, tabla pa iz visoke gostote polietena, prav tako je okrepljen košarkaški obroč. Na zadnjem delu ima posebno odprtino kamor preprosto namestite utež po želji ( npr. 2 x 25 kg vreča peska), da je koš še bolj čvrst in stabilen med igro. Prefinjena črno zelena barvna kombinacija daje košu moderen in prefinjen videz in je čudovit dodatek na vašem vrtu ali dovozu. Dimenzije: Širina: 670 mm Globina: 800 mm Višina: 2570 mm Teža: 9.5 kg

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec Ne
Rok dobave Na zalogi
Freeshipping Ne
Ceni 179,90 €
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

Prenosni košarkarski koš HOOPY JUNIOR Hoopy Junior prenosni košarkaški koš predstavlja prenosni in nastavljiv košarkaški sistem s katerim lahko v igranju košarke uživajo najmlajši kot tudi malo starejši ljubitelji tega priljubljenega športa. Je kvalitetne izdelave, enostaven in modernega designa. Nastavljiv je tudi po višini in se ga lahko enostavno nastavlja na 5 različnih poljubnih višin.
Možne višine: 165cm/175cm/190cm/205cm/220cm
Košara se enostavno prilagodi v dveh preprostih potezah. Okvir je na majhnih kolesih tako, da ga lahko poljubno premikate in z lahkoto prestavite na kraj kjer ga želite imeti. Izdelan je iz visoko kakovostnega jeklenega okvirja, tabla pa iz visoke gostote polietena, prav tako je okrepljen košarkaški obroč. Na zadnjem delu ima posebno odprtino kamor preprosto namestite utež po želji ( npr. 2 x 25 kg vreča peska), da je koš še bolj čvrst in stabilen med igro. Prefinjena črno zelena barvna kombinacija daje košu moderen in prefinjen videz in je čudovit dodatek na vašem vrtu ali dovozu.
Dimenzije:
Širina: 670 mm
Globina: 800 mm
Višina: 2570 mm
Teža: 9.5 kg
179.9 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55