• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €

Product was successfully added to your shopping cart.

Prevleka za previjalno podlogo Shells

Bombažna prevleka za previjalno podlogo Shells
21,90 €
-+

Podrobnosti

Prevleka za prevjalno podlogo je izdelana iz 100% bombažne tkanine. Je mehka in nežna, še posebej primerna za nežno otroško kožo. Prevleka pomeni zaščito pred hladno površino previjalne podloge, zaradi česar je menjava plenice in nega dojenčka prijetnejša. Prevleke za previjalne podloge so na voljo v različnih vzorcih in motivih in so odličen detajl vsake otroške sobe. Prevleka je skrbno dodelana in elastična, zato se zelo dobro prilega. Namenjena je za menjavo previjalnih podlog v velikosti 50x70cm. Materiali: 100% bombaž. Tkanine imajo certifikat „Oeko-Tex Standard 100“ v I. razredu.

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec Ne
Rok dobave 3 -10 dni
Freeshipping Ne
Ceni 21,90 €
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

Prevleka za previjalno podlogo Shells Prevleka za prevjalno podlogo je izdelana iz 100% bombažne tkanine. Je mehka in nežna, še posebej primerna za nežno otroško kožo. Prevleka pomeni zaščito pred hladno površino previjalne podloge, zaradi česar je menjava plenice in nega dojenčka prijetnejša. Prevleke za previjalne podloge so na voljo v različnih vzorcih in motivih in so odličen detajl vsake otroške sobe. Prevleka je skrbno dodelana in elastična, zato se zelo dobro prilega. Namenjena je za menjavo previjalnih podlog v velikosti 50x70cm. Materiali: 100% bombaž. Tkanine imajo certifikat „Oeko-Tex Standard 100“ v I. razredu.
21.9 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55