• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Podrobnosti

Izdelajte insektoida! Spoznajte mehanizme, ki omogočajo gibanje tega robota. Insektoid se premika, zvija in hodi!

Vsebina kompleta: pokrov za telo, telo, konektor za nožni člen, motor z zobatim kolesom, veliko zobato kolo z ročico, majhno zobato kolo, 2 x pokrovček, 3 x vezni pokrovček, 2 x podložka, 9 x vijak, pokrov za baterijo, člen za kratko nogo, člen za dolgo nogo, 2 x antena, sprednja noga, zadnja noga.

Potrebovali boste še nekaj pripomočkov, ki niso vključeni v komplet: križni izvijač in baterijo tipa AA 1,5 V.

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec N/A
Rok dobave Ni na voljo
Freeshipping Ne
Ceni 16,99 €
OPOZORILO! SAMO ZA OTROKE STAREJŠE OD 8 LET. UPORABLJATI POD NADZOROM ODRASLE OSEBE. POZOR! PRED UPORABO PREBERITE NAVODILA, JIH UPOŠTEVAJTE IN SHRANITE KOT NAPOTEK. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži. Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

ROBOT ŽUŽELKA Izdelajte insektoida! Spoznajte mehanizme, ki omogočajo gibanje tega robota. Insektoid se premika, zvija in hodi!Vsebina kompleta: pokrov za telo, telo, konektor za nožni člen, motor z zobatim kolesom, veliko zobato kolo z ročico, majhno zobato kolo, 2 x pokrovček, 3 x vezni pokrovček, 2 x podložka, 9 x vijak, pokrov za baterijo, člen za kratko nogo, člen za dolgo nogo, 2 x antena, sprednja noga, zadnja noga.Potrebovali boste še nekaj pripomočkov, ki niso vključeni v komplet: križni izvijač in baterijo tipa AA 1,5 V.
16.99 EUR Rok dobave: Ni na zalogi
preveri dobavo >>

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55