• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

SET ZA IZKOPAVANJE SVETLEČEGA DINOZAVRA

4,99 €
-+

Podrobnosti

Preizkusite se kot paleontologi in izkopljite skrivnostnega dinozavra! Zberite vse in ustvarite svoj lasten jurski park!

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec N/A
Rok dobave Da
Freeshipping N/A
Ceni 4,99 €
Naziv: SET ZA IZKOPAVANJE SVETLEČEGA DINOZAVRA art. 5920 Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Priporočena starost: 5+ Pozor. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Uvoznik in distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si/4m. Poreklo: Kitajska. Preizkusite se kot paleontologi in izkopljite skrivnostnega dinozavra! Zberite vse in ustvarite svoj lasten jurski park! DINOZAVER, KI SVETI V TEMI: Skrivnostni dinozaver! Izkopljite ga kot pravi paleontologi. V gipsu je skrit eden od navedenih dinozavrov: Tiranozaver rex, Velociraptor, Parazavrolof, Triceratops, Stegozaver, Apatozaver. NAVODILA: 1. Z orodjem za izkopavanje začnite nežno odstranjevati gips. 2. Ko v gipsu zagledate dinozavra, pazljivo nadaljujte z izkopavanjem. Preden ga v celoti izvlečete, morate odstraniti ves gips, da se dinozaver ne poškoduje. 3. Prah z dinozavra očistite s krpo. SVETLEČI DINOZAVER: Dinozavra izpostavite kateremukoli viru svetlobe. Odnesite ga na temno in videli boste, kako čarobno se sveti. Ponovno ga izpostavite svetlobi in svetil bo še in še. Zabava je neomejena. Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

SET ZA IZKOPAVANJE SVETLEČEGA DINOZAVRA Preizkusite se kot paleontologi in izkopljite skrivnostnega dinozavra! Zberite vse in ustvarite svoj lasten jurski park!
4.99 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55