• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Podrobnosti

Otroške kuhinje

Otroška letna kuhinja Terrace Garden Kidkraft®  

Razvijanje domišljije med pripravo obrokov v vrtni kuhinji KidKraft Terrace Garden.Poenostavljen dizajn in prostornost za vse potrebno na dosegu roke. Sveža želišča v visečih lončkih na stranici kuhinje so vedno pri roki za pripravo še okusnejših jedi. Praktičen stranski koš za kompost ali recikliranje. Otroci lahko uživajo v celotnem postopku kuhanja in priprave, zahvaljujoč vključenim umetnim kockam umazanije, semenskim zavojčkom in steblom! S sesekljanim sadjem in zelenjavo lahko ustvarjajo neverjetne recepte za zabavo na vrtu. Gorilniki z lučmi in zvoki ter delujoči ledomat dodajo navdušenje in realističnost. Sveže barvni odtenki in tkaninske zavese ohranjajo barvitost in zračnost v vrtni kuhinji Terrace Garden.

  • Dimenzije87 x 34 x 113 cm
  • Material: mediapan, les, jeklo, plastika

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec Ne
Rok dobave 3 -10 dni
Freeshipping Ne
Ceni 159,90 €
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

Vrtna kuhinja Terrace Garden

Otroške kuhinje


Otroška letna kuhinja Terrace Garden Kidkraft®  


Razvijanje domišljije med pripravo obrokov v vrtni kuhinji KidKraft Terrace Garden.Poenostavljen dizajn in prostornost za vse potrebno na dosegu roke. Sveža želišča v visečih lončkih na stranici kuhinje so vedno pri roki za pripravo še okusnejših jedi. Praktičen stranski koš za kompost ali recikliranje. Otroci lahko uživajo v celotnem postopku kuhanja in priprave, zahvaljujoč vključenim umetnim kockam umazanije, semenskim zavojčkom in steblom! S sesekljanim sadjem in zelenjavo lahko ustvarjajo neverjetne recepte za zabavo na vrtu. Gorilniki z lučmi in zvoki ter delujoči ledomat dodajo navdušenje in realističnost. Sveže barvni odtenki in tkaninske zavese ohranjajo barvitost in zračnost v vrtni kuhinji Terrace Garden.  • Dimenzije87 x 34 x 113 cm

  • Material: mediapan, les, jeklo, plastika

159.9 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55