• 030 / 22 22 55
  • Prijava na e-novice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Podrobnosti

Wicked Indoor Booma je najboljši bumerang na svetu za notranjo uporabo. Izdelan iz pene Memorang ter dometom 4-6 metrov je mehak in varen za igro v prostorih, ter vzdržljiv in prilagodljiv za igro zunaj.

Posebne lastnosti materiala omogočajo fine nastavitve letenja, s tem še bolj olajšajo izmet in lovljenje ter tako omogočijo še večjo zabavo.

Kot vsi Wicked bumerangi je tudi ta zelo preprost za metanje in lovljenje. In kar je najbolj pomembno se vedno vrne!

V prodaji je v 3 barvah sortirano.

V naši ponudbi najdete tudi:
- WICKED OUTDOOR BOOMA
- WICKED SONIC BOOMA

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec N/A
Rok dobave Ne
Freeshipping Ne
Ceni 6,99 €
VARNOSTNA NAVODILA: Ujemite ga le, kadar lebdi. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Ne merite v oči ali obraz. Ne mečite v močnem vetru ali v sunkih vetra. Proizvajalec in distributer ne prevzemajo odgovornosti za uporabo ali napačno rabo tega izdelka. Embalažo shranite za kasnejše branje. Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

WICKED INDOOR BOOMA Wicked Indoor Booma je najboljši bumerang na svetu za notranjo uporabo. Izdelan iz pene Memorang ter dometom 4-6 metrov je mehak in varen za igro v prostorih, ter vzdržljiv in prilagodljiv za igro zunaj.Posebne lastnosti materiala omogočajo fine nastavitve letenja, s tem še bolj olajšajo izmet in lovljenje ter tako omogočijo še večjo zabavo.Kot vsi Wicked bumerangi je tudi ta zelo preprost za metanje in lovljenje. In kar je najbolj pomembno se vedno vrne!V prodaji je v 3 barvah sortirano.V naši ponudbi najdete tudi:

- WICKED OUTDOOR BOOMA

- WICKED SONIC BOOMA
6.99 EUR Rok dobave: Ni na zalogi
preveri dobavo >>

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55