Prijava na enovice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Zunanja lesena hiška Floppi

Floppi je lesena otroška hišica z leseno streho, plezalno steno in prostorom pod platformo, ki se lahko uporablja kot peskovnik ali prostor za piknik mizo. Na njej lahko istočasno uživa v igri do 7 otrok.
Dimenzije sestavljene hišice : 379 x 396 x h277cm

819,00 €
-+

Podrobnosti

Floppi je lesena otroška hišica z leseno streho, plezalno steno in prostorom pod platformo, ki se lahko uporablja kot peskovnik ali prostor za piknik mizo. Zahvaljujoč velikemu številu dodatkov je za otroke še posebej atraktivna. Na njej lahko istočasno uživa v igri do 7 otrok. Dimenzije sestavljene hišice : 379 x 396 x h277cm Dimenzije platforme: 80x160 Višina platforme: 125cm Dolžina tobogana: 220 cm Vključuje: - tobogan dolžine 220 cm - sidra za pritrditev stolpov v tla - vsa potrebna držala in zaščito - peskovnik - lesene stopnice - material za sestavo igrala - podrobna navodila za sestavo - oprijeme za plezanje Hišica je osnovno prebarvana in impregnirana. Možna je nadgradnja hišice z dodatnimi komponentami (enojno ali dvojno gugalnico, plezalni stolp,..)

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nevarnost zaradi zadušitve z majhnimi delci.
Proizvajalec Ne
Rok dobave 10 - 20 dni
Freeshipping Ne
Ceni 819,00 €
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

Zunanja lesena hiška Floppi Floppi je lesena otroška hišica z leseno streho, plezalno steno in prostorom pod platformo, ki se lahko uporablja kot peskovnik ali prostor za piknik mizo. Zahvaljujoč velikemu številu dodatkov je za otroke še posebej atraktivna. Na njej lahko istočasno uživa v igri do 7 otrok.


Dimenzije sestavljene hišice : 379 x 396 x h277cm
Dimenzije platforme: 80x160
Višina platforme: 125cm
Dolžina tobogana: 220 cm

Vključuje:
- tobogan dolžine 220 cm
- sidra za pritrditev stolpov v tla
- vsa potrebna držala in zaščito
- peskovnik
- lesene stopnice
- material za sestavo igrala
- podrobna navodila za sestavo
- oprijeme za plezanje
Hišica je osnovno prebarvana in impregnirana. Možna je nadgradnja hišice z dodatnimi komponentami (enojno ali dvojno gugalnico, plezalni stolp,..)
819 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

30-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Svetovanje vsak dan v tednu od 8 do 20. ure