Prijava na enovice
Košarica0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Podrobnosti

Zunanja otroška kuhinja EXIT Yummy edinstvena večnamenska igralna kuhinja za otroke od 2. leta starosti naprej. Vsebuje vse osnovne elemente: štedilnik, umivalnik s pipo in prostor za odlaganje in shranjevanje. Priloženi so tudi kuhinjski pripomočki, ponev, lonec in živila, kar bo naredilo igranje v tej kuhinji resnično doživetje. Pipa deluje s pomočjo običajne cevi za zalivanje, korito pa brez težav odstranite in odlijete vodo. Narejena je iz 100% certificiranega FSC lesa.

Dimenzije: 1020 x 500 x 980 mm

Starost: 2+

Dodatne informacije

Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 2 let. Majhni deli.
Proizvajalec Exit
Rok dobave 3 - 10 dni
Freeshipping Ne
Ceni 189,00 €
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Vaše oznake

Uporabi presledek za ločevanje oznak.

Zunanja otroška kuhinja EXIT Yummy 100 Exit

Zunanja otroška kuhinja EXIT Yummy edinstvena večnamenska igralna kuhinja za otroke od 2. leta starosti naprej. Vsebuje vse osnovne elemente: štedilnik, umivalnik s pipo in prostor za odlaganje in shranjevanje. Priloženi so tudi kuhinjski pripomočki, ponev, lonec in živila, kar bo naredilo igranje v tej kuhinji resnično doživetje. Pipa deluje s pomočjo običajne cevi za zalivanje, korito pa brez težav odstranite in odlijete vodo. Narejena je iz 100% certificiranega FSC lesa.Dimenzije: 1020 x 500 x 980 mmStarost: 2+

189 EUR Rok dobave: Na zalogi

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

30-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure
T: 030 22 22 55