Prijava na enovice
Košarica0,00 €

Product was successfully added to your shopping cart.
Objavljeno dne 8. maj 2018 04.23.00 By / Category: Članki

Košarka je med najbolj priljubljenimi in najhitreje rastočimi športi na svetu. Po podatkih Mednarodne košarkarske zveze, igra košarko že več kot 450 milijonov ljudi po vsem svetu. Košarka je odličen šport pri katerem razgibamo celo telo in ugodno vpliva več telesnih sistemov. Posledično pa ima vpliv  na izboljšanje vaše sposobnosti odločanja v dinamičnih okoljih v vsakdanjih življenjskih situacijah.

Preberi več
Objavljeno dne 8. maj 2018 04.21.00 By / Category: Članki

Že nestrpno pričakujete svetovno nogometno prvenstvo? Takrat bo tako rekoč »pol sveta« preživljalo poletne večere pred TV zasloni in gledalo vrhunske nogometne akcije? Mi že komaj čakamo! No, če še slučajno niste vedeli bo letošnje svetovno prvenstvo v nogometu prvič gostila Rusija in bo potekalo med 14. junijem in 15. julijem 2018.  Na prvenstvu se bo pomerilo 32 reprezentanc, od teh 31 uvrščenih s kvalifikacijami in Rusija, ki se bo prvenstva udeležila kot gostiteljica.  Ekipe bodo skupaj odigrale 64 tekem, na 12 prizoriščih, v 11 mestih. Finale pa naj bi potekalo v Moskvi na stadionu Lužnik. Za prvenstveno nogometno  navijanje smo torej rezervirali čas. Kaj pa vi, ste pripravljeni za sezono?

Preberi več
Objavljeno dne 7. maj 2018 16.18.57 By / Category: Članki

Pomlad se že prebuja in urejanja okolic, vrtov in dvorišč so v polnem teku.  Prav je, da dvorišča uredimo tako, da bomo na njih sproščeno uživali vse do jeseni. Seveda je pomemben del dvorišča tudi domače otroško igrišče. Skoraj vsaka hiša z otroci se odloči za postavitev igrala, otroške hiške ali plezalnega stolpa, da lahko otroci sproščeno uživajo v igri na svežem zraku.  Po navadi je nakup otroške lesene hiške naš prvi tovrstni nakup, zato je dobro imeti nekaj osnovnih informacij.

Preberi več

3 Artiklov

na stran

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

30-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Svetovanje vsak dan v tednu od 8 do 20. ure