Dostava in pošiljke

Vse izdelke odpremimo v roku 1-7 delovnih dni od prejema vašega naročila/nakazila, največkrat še isti dan v kolikor so na zalogi v našem centralnem skladišču. Pošiljk ne odpremljamo ob nedeljah in praznikih. Dostavo opravijo naši pogodbeni partnerji. V primeru posebnih zahtevo dostavi nas prosim o tem obvestite na telefonsko številko 030 22 22 55 in skupaj bomo našli rešitev.

Zasebnost in varnost

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev www.didakticne-igrace.com, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Upravitelj www.didakticne-igrace.com lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj Spletnega centra podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Vračila in reklamacije

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (e-naslov: info@didakticne-igrace.com), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe, pri pogodbah katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe. Možnost odstopa od pogodbe ni možno pri nakupu izdelkov, za katere je plačilo po predračunu in ga je stranka naročila na podlagi svojih želja.
Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.
Potrošnik blaga ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus blaga v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Preizkušanje blaga, ki odstopa od navedenega, se šteje za uporabo blaga, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

Pri odstopu od pogodbe, kjer so bila koriščena sredstva z www.didakticne-igrace.com računa ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se ne vrnejo (vrne se vplačan znesek), prav tako se sredstva ne vrnejo na www.didakticne-igrace.com račun – razen v primeru, če je bil koriščen www.didakticne-igrace.com darilni bon; ta se upošteva kot plačilno sredstvo in se ob odstopu od pogodbe vrne na uporabnikov www.didakticne-igrace.com račun, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!

Po b43.d členu ZVPot mora potrošnik z nedvoumno izjavo sporočiti prodajalcu da odstopa od pogodbe.

Reklamacija prejetega blaga

V kolikor se reklamacija nanaša na poškodovano embalažo (je do nje prišlo zaradi transporta), ga reklamirajte dostavni službi tako da izpolnite reklamacijski zapisnik in nas o tem obvestite na info@didakticne-igrace.com. Skupaj s podjetjem, ki vam je pakete dostavilo bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Naročanje

Naročanje poteka 24 ur/dan, vse dni v letu. Pogoj za opravljanje naročila je prijava v spletno trgovino. Posameznik dobi uporabniško ime in geslo s katerim dostopa do svojega računa. Naročilo je mogoče oddati tudi telefonsko na 030 22 22 55.
Po oddaji naročila kupec prejme sporočilo na svoj email naslov o prejetem naročilu, v katerem je opis naročenega blaga in količina ter znesek. O spremembi naročila mora kupec obvestiti spletno trgovino na naslov info@didakticne-igrace.com ali 030 22 22 55.

Plačila in cene

Načini plačila

Spletna trgovina sodobnih nakupov www.didakticne-igrace.com omogoča naslednje načine plačila:

  • gotovina ali kartično plačilo ob prevzemu (velja Spletna cena)*,
  • nakazilo na račun upravitelja www.didakticne-igrace.com – luxury Heritage d.o.o. – po ponudbi/predračunu, (velja Spletna cena),
  • plačilnimi karticami (Visa, Mastercard,..),
  • Paypal.

*Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico do zahtevka po plačilu z nakazilom na račun upravitelja www.didakticne-igrace.com (po ponudbi/predračunu, kjer še vedno velja spletna cena) .

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi postavkami. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Posebni pogoji plačila

Za nekatere načine plačila veljajo še naslednji posebni pogoji:

  • Za prodajne programe tujih dobaviteljev (Kidkraft,…), velja plačilo po ponudbi oz. predračunu, če izdelka ni na zalogi v našem centralnem skladišču
  • Izjava o varnosti spletnega plačevanja

100 % varno nakupovanje

Nakup na spletni trgovini je hiter in varen.

Hitra dostava

Izdelke na zalogi pri nas vam dostavimo v 2-3 delovnih dneh.

Zadovoljstvo zagotovljeno

14-dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačno svetovanje

Vsak dan od 8. do 18. ure.
T: 030 22 22 55

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Strinjam se Zapri Nastavitve

X

Meni