Didaktične igrače

Otroška trgovina z didaktičnimi igračami, otroško opremo in igrali za otroke. Je mesto, kjer lahko kupite igrače, ki so zasnovane tako, da spodbujajo učenje in razvoj otrok. Te igrače so običajno zasnovane tako, da spodbujajo različne veščine, kot so motorične sposobnosti, reševanje problemov, razumevanje vzročno-posledičnih zvez, prepoznavanje oblik in barv ter razvijanje socialnih in čustvenih veščin.

Nekaj primerov didaktičnih igrač, ki jih lahko najdete pri nas vključujejo sestavljanke, gradbeni seti, igrače za učenje abecede in številk, igrače za učenje znanosti in matematike, igrače za razvijanje fine motorike, kot so perle za nizanje, in igrače za razvijanje grobe motorike, kot so žoge in skiroji. Najdete tudi različne knjige, igre in druge izobraževalne materiale, ki so zasnovani tako, da spodbujajo učenje in razvoj na zabaven in interaktiven način.

Smo podjetje, ki se ukvarja z zastopstvom in prodajo vrhunskih in kakovostnih didaktičnih igrač in otroške opreme od rojstva dalje.

Skladno s prepričanjem, potrjenem s strani številnih strokovnjakov, da dobra in kvalitetna didaktična igrača nedvomno pomembno doprinese k razvijanju:

  • otrokovega govora (poslušanje drugega, učenje glasov, pripovedovanje),
  • motorike (ročne spretnosti, koordinacija, hitro reagiranje),
  • čutil (vonj, tip, sluh),
  • miselnih sposobnosti (reševanje problemov, urjenje spomina, posploševanje),
  • domišljije (izmišljanje, nove igre),
  • ustvarjalnosti, izkušenj in znanja ter spoznavanja med vrstniki.

V ponudbi imamo široko paleto raznovrstnih didaktičnih igrač in ostale opreme vrhunske kvalitete priznanih evropskih proizvajalcev. Vsi izdelki iz ponudbe so primerni za domačo uporabo, nekateri tudi za vrtce, šole in ostale vzgojno-izobraževalne ustanove, ki dajejo velik poudarek otrokovemu razvoju.

Naša vizija je dati staršem in vsem ostalim možnost, da se odločijo za premišljen nakup igrač in opreme, prilagojenih otrokovi starosti, ki bodo otroku skozi zabavno igro omogočili tudi optimalen razvoj.

Didaktične igrače

T: 030 22 22 55

E: info@didakticne-igrace.com

Podatki podjetja:

Luxury Heritage d.o.o.
Gornje Brezno 44
49231 Hum na Sutli

HR55246321713

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Strinjam se Zapri Nastavitve

X

Main Menu